KAPETAN DRAGAN OŽENIO 24 GODINE MLAĐU: Na "ludi kamen" stao sa Marijom, ćerkom Vuka Bojovića

Novosti online

02. 03. 2022. u 00:16

DRAGAN Vasiljković (67), poznatiji kao Kapetan Dragan, nekadašnji vođa paravojne jedinice "Knindže", oženio se ćerkom Vuka Bojovića Marijom (43).

КАПЕТАН ДРАГАН ОЖЕНИО 24 ГОДИНЕ МЛАЂУ: На луди камен стао са Маријом, ћерком Вука Бојовића

Foto: Printskrin TV Pink

Njih dvoje su poslednje dve godine u vezi, koju su prošle godine krunisali brakom.

- Tačno je, venčali smo se prošle godine. Živimo na Avali s vukom Hasom i čoporom mačića koje je naš vuk usvojio. Verujte mi da nema ništa lepše od životinja - rekao je Dragan i otkrio kako mu je u braku sa 24 godine mlađom suprugom, inače sestrom Luke Bojovića. - Savršeno nam je. To je naša mirna luka. Sve je lepo, smireno, preciznije, sve je u najboljem redu. Marija je predivna supruga.

Kapetan Dragan i Marija su se družili pre nego što su između njih planule emocije, jer je njen otac Vuk, legendarni direktor beogradskog zoološkog vrta, bio njegov najbolji prijatelj.

- Kad sam izašao iz zarobljeništva, Vuk i ja smo bili nerazdvojni, a i njegova ćerka je bila tu uz mene. Jednostavno se desila ljubav, neke stvari ne možete rečima da objasnite - kaže on.

Foto: P. Milošević/Printscreen

S obzirom na to da je Vasiljković od supruge stariji 24 godine, on ima plan za zajedničku budućnost.

- Kad Marija jednog dana ostari i umre, ja ću naći mlađu i meni će da ostane kompletna imovina. To mi je plan. Odmah ću da nađem neku zanosnu mladu i ima da uživam - našalio se on apropo razlike u godinama.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna