SENZUALNA FANTAZIJA: Zoe Kida sa pesmom "Bejbi" na "Pesmi za Evroviziju"

V. N.

07. 02. 2022. u 06:45

PEVAČICA Zoe Kida, koja je prošlog leta napustila beogradsku grupu "Zemlja gruva" zarad samostalne karijere, takmičiće se u martu na festivalu "Pesma za Evroviziju", nacionalnom izboru za predstavnika na "Evrosongu".

СЕНЗУАЛНА ФАНТАЗИЈА: Зое Кида са песмом Бејби на Песми за Евровизију

Foto Nebojša Babić

Ona će pevati prvu solo pesmu "Bejbi", rezultat saradnje sa bendom "Sumasišavši", koji čine iskusni, talentovani muzičari, instrumentalisti, aranžeri i producenti, ali i prijatelji.

- "Bejbi" je pulsirajuća arenbi balada, uzbudljive gradacije koja budi atmosferu zanosa, strasti i predaje. "Bejbi" je senzualna fantazija o vanvremenskoj ljubavi - poručuje Zoe

Kida, koja ovim singlom najavljuje i prvi solo EP "Žena dete", na kojem intenzivno radi sa grupom "Sumasišavši".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (1)

ZAŠTO ROKFELEROVI FINANSIRAJU SAVU MANOJLOVIĆA: Fondacija koja promoviše interese Amerike plaća Kreni-promeni (VIDEO)