JOŠ JE RANO ZA BEBU: Majka Darka Lazića se oglasila posle veridbe, otkrila kako se slaže sa snajkama

Novosti onlajn

20. 01. 2022. u 08:15

PEVAČ Darko Lazić je nedavno verio pevačicu Barbaru Bobak i uveliko planiraju proširenje porodice, a sada se na tu temu oglasila i njegova majka Branka Lazić.

ЈОШ ЈЕ РАНО ЗА БЕБУ: Мајка Дарка Лазића се огласила после веридбе, открила како се слаже са снајкама

Foto: Instagram/ Darko Lazić

Iako joj je drago što je njen sin ponovo pronašao svoju sreću, Darkova majka smatra da je za bebu još uvek rano. 

- Ako je Darko srećan, i ja sam srećna. Iskreno, mislim da je najzad došlo vreme da on bude istinski srećan, a ne da se uvek piše kako je on ovakav i onakav. Onda ispada da su uvek žene u pravu, a on nije. I ja sam žena, ali realna sam, večito se piše o njemu kao da je on neka babaroga, a ženski svet je dobar, one su fine - poručila je Branka, kojoj je Darko do sada podario dvoje unučadi, a sa snajkom se dobro slaže.

- Mislim da je još uvek rano za još jedno unuče, ali ako se desi, Bože moj, dece nikada nije dosta. Barbara i ja se lepo slažemo zasada, a i njeni roditelji su prihvatili Darka - rekla je pevačeva majka, koja je popravila odnos i sa bivšom snajkom Anom Sević s kojom Darko ima ćerku Lorenu.

- Sada češće viđam Lorenu, to je nešto što me usrećuje. Štošta ružno se dogodilo prethodnih godina, a sada se nešto lepo dešava i meni. Eto, ona je sada u kući, tu je kod mene. Viđam i Alekseja, njega Marina češće dovodi. Ove nedelje je bio dva ili tri puta - istakla je Darkova majka, kojoj suprug i dalje neizmerno nedostaje, iako je od njegove smrti prošlo godinu dana. 

- Skinula sam crninu, prošlo je godinu dana od kada je Milan preminuo. Još uvek se baš i nismo oporavili, nije kao što je bilo, ali mislim da ta bol nikada neće ni proći. Taj bol, taj nedostatak... To je neka praznina koja će uvek ostati - kroz suze je rekla Branka.

BONUS VIDEO:

Romana Panić u šetnji na savskom keju u Beogradu

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a