ČUVENI KRISTIJAN GREJ IMAO PAKLENU GODINU: Zbog korone nije mogao ocu na sahranu. ostao zarobljen u Australiji

Novosti online

15. 01. 2022. u 16:13

DžEJMI Dornan ispričao je kako je bio zarobljen u karantinu u Australiji kada je njegov otac umro više od 26.000 kilometara dalje od njega u Belfastu, a da on zbog epidemioloških mera i izolacije nije mogao da ode na sahranu i bude uz svoju porodicu u teškim vremenima.

ЧУВЕНИ КРИСТИЈАН ГРЕЈ ИМАО ПАКЛЕНУ ГОДИНУ: Због короне није могао оцу на сахрану. остао заробљен у Аустралији

Foto: Profimedia

Kako prenosi Blic žena Glumac (39) bio je u izolaciji u hotelu uoči snimanja filma "Turista" u Australiji i preostala su mu četiri dana karantina kada je dobio tužnu vest da mu je otac Džim preminuo od korona virusa. Ali pošto su ograničena putovanja i karantin bili čvrsto na snazi, on nije mogao da odleti nazad u svoju rodnu Severnu Irsku da bi bio sa svojom porodicom u najtežim trenucima, a Džejmi je svoju 2021. opisao kao najgoru i najtežu godinu u svom životu.

Njegov otac, poznati akušer i ginekolog, Džim preminuo je u martu u 73. godini nakon što se zarazio virusom kada je otišao u bolnicu na rutinsku operaciju kolena.

Sa ubitkom svog oca, zvezda "Pedeset nijansi sive" priznao je da je 2021. postala "najgora i najteža godina" u njegovom životu, dodajući: "Doživeo sam u životu mnogo gubitaka, tuge i boli - i veoma rano, i sada".

Foto: Profimedia

 

Rani gubitak koji je pomenuo bila je smrt njegove majke Lorne od raka pankreasa kada je imao samo 16 godina, a Džim mu je pomogao da se gubitak preboli rekavši mu: "Ne dozvoli da ovo bude ono što te definiše".

Džejmi u najnovijem filmu "Belfast", čija se radnja odvija šezdesetih godina, igra lik po imenu "Tata", koji radi u Engleskoj i razmišlja da preseli svoju porodicu tamo tokom sukoba.

A Džejmi je priznao da mu je priča bila veoma lična jer ga boli što je dugo razdvojen od svojih malih ćerki.

Glumac ima ćerke Dulsi (8), Elvu (5) i dvogodišnju Albertu sa suprugom Amelijom Vorner (39), sa kojom se venčao 2013. godine.

"Mislim da stvarno razumem šta znači otići, često za dobrobit porodice, raditi, obezbediti. Svaki korak koji napravim otkako sam postao otac, činim za njih. To je sve do čega mi je zaista stalo. Tako sam srećan što imam tri zdrave devojčice. Samo mi toliko nedostaju.", izjavio je čuveni Kristijan Grej.

BONUS VIDEO:

Beograđanka - gradska osmatračnica

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PUBLIKA JE OSTALA U ŠOKU: Ruski as je reagovao kao niko nikada posle poraza (VIDEO)