ACA LUKAS POBESNEO ZBOG SEVERININE IZJAVE O SREBRENICI: "Koga zanima šta ona priča, posao joj je da peva"

Novosti online

14. 01. 2022. u 14:15

SEVERINA Vučković posetila je Sarajevo gde je, u intervjuu za Radioteleviziju Bosne i Hercegovine (BHRT), a u emisiji "Konačno petak", ponovo spomenula Srbiju i Srebrenicu, a sada je njene izjave prokomentarisao i pevač Aca Lukas.

АЦА ЛУКАС ПОБЕСНЕО ЗБОГ СЕВЕРИНИНЕ ИЗЈАВЕ О СРЕБРЕНИЦИ: Кога занима шта она прича, посао јој је да пева

Foto: K. Mihajlović/Printscreen/Konačno petak

Naime, Severina je u pomenutoj emisiji prvo pričala o borbi za starateljstvo nad sinom Aleksandrom, navodeći kako je tu bilo reči o korupciji, te kako je "druga strana napravila veliki rijaliti", očigledno aludirajući na oca deteta Milana Popovića. Onda je, ničim neizazvana, spomenula Srebrenicu.

- Nisam mogla niti sam reagovala na određene natpise, kao što sam, na primer, sad ispala najveći ustaša rekavši da je u Srebrenici bio genocid, što je bio genocid, kako god oni to nazivali - veliki zločin, mali zločin, srednji zločin... - izgovorila je Severina s blagim osmehom.

Pevačicinu izjavu prokomentarisao je njen kolega Aca Lukas, koji je svojevremeno trebalo da snimi sa njom duet.

- Šta je ona rekla? To da li smo mi genocidan narod, tek nismo ako je ona rekla. Šta ona ima o tome da priča? Ako već idemo da pevamo tamo, oni ovamo, mi ne bi trebalo da se bavimo time. Ima ko će o tome da priča, postoje sudovi, političari. To što je ona rekla, nije tačno, naravno. Koga zanima šta ona priča, njen posao je da peva - besneo je Lukas u emsiji "Ekskluzivno".

(Telegraf)

BONUS VIDEO: JELENA KARLEUŠA ZA "NOVOSTI" - Neka Duško priča...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)