ZA KEJT I VILIJAMA STROGO ZABRANJENO: Megan Markl otkrila jedno pravilo kraljevske porodice - za nju srećom više ne važi

Novosti onlajn

02. 01. 2022. u 13:21

KADA ste član kraljevske porodice, pogotovo u redu za presto, onda neke stvari nikako ne smete da radite.

ЗА КЕЈТ И ВИЛИЈАМА СТРОГО ЗАБРАЊЕНО: Меган Маркл открила једно правило краљевске породице - за њу срећом више не важи

Foto: EPA

Naravno, ako ste odmetnuti članovi, kao princ Hari i njegova supruga, može vam se svašta, ali za Vilijama i Kejt jedna stvar nikako ne dolazi u obzir - pravljenje selfi fotografija.

Društvene mreže su za princa Vilijama, Kejt Midlton i ostale samo misaona imenica. Ne smeju da otvaraju privatne naloge, već samo oficijelne kao što su Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža, i da objavljuju isključivo fotografije i priče vezane za njihove kraljevske obaveze.

- Nije nam dozvoljeno da pravimo selfije - rekla je Megan Markl kada je 2017. godine, prilikom posete Notingemu, ušla među okupljene na ulici. Neki su želeli da se slikaju sa njom, pa im je objasnila zbog čega to nije moguće. Ili bar tada nije bilo. Sad, kada je ponovo slobodni građanin, priča je drugačija.

S druge strane, ruke Kejt i Vilijama su vezane. Naravno, mogu da se fotografišu kako god požele za lične potrebe, ali te fotografije nikad nećete videti. Zanimljivo je i da ne smeju da daju autograme, jer, kako stoji u objašnjenju, nisu rok zvezde.

BONUS VIDEO:

EKSKLUZIVNO! NOVOGODIŠNjI INTERVJU PREDSEDNIKA VUČIĆA ZA "NOVOSTI"

(24sedam)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)