KAPETANICA VIKTORIJA NA ČELU POSADE: Danas počinje snimanje "Aviondžija" u novom filmskom studiju

M. Jungić

22. 12. 2021. u 10:22

SNIMANjE druge sezone sitkoma "Aviondžije", počinje danas u novom filmskom studiju "Hype" produkcije, koji je otvoren juče na Beogradskom sajmu. Snimanje će trajati do marta 2022. godine, a serija će se emitovati sledećeg proleća na kanalu Superstar TV.

КАПЕТАНИЦА ВИКТОРИЈА НА ЧЕЛУ ПОСАДЕ: Данас почиње снимање Авионџија у новом филмском студију

Saša Mirković sa ekipom / Foto Hype production

Direktor i glavni producent Hype produkcije Saša Mirković rekao je na konferenciji za novinare, da će novi studio površine 2.000 metara kvadratnih, biti podeljen na dve celine. U prvom će biti filmski studio, a u drugom će se snimati šou-programi od kojih će prvi biti "Beovizija".

Režiju novih 48 epizoda "Aviondžija", u produkciji kuće "Hype" i "Telekoma Srbija", potpisuje Suzana Purković, a scenario Tatjana Ilić, Milena Depolo, Filip Vujošević i Milica Jevtić. Staroj avio-posadi, Goksiju, Dani, Miletu, Cegeru i Medenoj pridružiće se novi likovi koje tumače glumci Mladen Sovilj, Ivan Đorđević Džudi, Dunja Stojanović i Sofija Juričan.

- Veoma mi je drago što sam pozvana u sjajnu, uglavnom žensku ekipu, tako da su se žene ozbiljno udružile. Razbijaju se razne predrasude, pa je baš lepo što ću igrati kapetanicu leta Viktoriju, vrlo interesantan lik. Ona je žena sa velikim Ž. Imali smo i obuku sa inženjerom i pilotom - oduševljena je Sofija Juričanin.

Glumac Ivan Đorđević otkrio je da dugo nije igrao komediju, kao i da nikada nije igrao stjuarda.

- Stanko je na prvi pogled jedan smušenjak i dosadni odlikaš, ali to je samo ljuštura iza koje se krije sjajan i topao tip - kaže Đorđević.

Njegov kolega, Mladen Sovilj igra naizgled rasejanog Bebu, snalažljivog dečka iz siromašne porodice, koji nevešto krije svoju mekanu i brižnu stranu. Glumica Bojana Kovačević, perserka Dana, dobro se snalazi i u novoj posadi.

- Dana je i dalje stroga i zahtevna, ali je i lafica. A Miletov i Danin odnos se stabilizovao otkad su dobili sina - objašnjava Bojana.

"KAFANA NA BALKANU" O ACI LUKASU

DIREKTOR "Hype" produkcije Saša Mirković ekskluzivno je najavio i snimanje filma i serije "Kafana na Balkanu", inspirisane životom Ace Lukasa, kao i humorističke serije "Tate u drugom stanju".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024