BILO JE JAKO TEŠKO: Karleuša u suzama zbog Mrkonjića

Novosti online

08. 12. 2021. u 09:14

POP zvezda Jelena Karleuša sa suzama u očima i knedlom u grlu pričala je o koleginici i prijateljici Ani Bekuti koja trenutno proživljava jedan od najtežih perioda u životu.

БИЛО ЈЕ ЈАКО ТЕШКО: Карлеуша у сузама због Мркоњића

Foto: Printscreen Telegraf

Političar i dugogodišnji Anin partner Milutin Mrkonjić preminuo je 27. novembra, a na Mrkinoj sahrani Jelena je prišla Bekuti i snažno je zagrlila i jedva uspela da izusti samo četiri reči.

- Ana proživljava možda najteži period u karijeri i životu, povukla se do daljnjeg iz javnosti i svog posla. Jako mi je žao, to je sve što sam ja mogla, kad sam došla da izjavim saučešće, i imala snage da kažem. U takvim situacijama sem jakog zagrljaja nemaš šta nekome, koga mnogo voliš i poštuješ, da kažeš, sem svojim i prisustvom i zagrljajem bar malo snage da uliješ - rekla je Jelena.

- To je bilo jako teško, ona je bila jako potresena. Kad sam joj prišla osetila sam veliku bol i kako se tresla, baš je teško uopšte prepričati tako nešto. Ona je jaka žena, znam da će ona smoći snage da ovo prebrodi. Veliki gubitak za nju i sve nas koji smo voleli Mrku - ispričala je Jelena.

Karleuša je imala samo reči hvale za Mrkonjića, ali i snažnu poruku za Bekutu.

- Mrka je bio i moj prijatelj, čovek koji je mnogo lepih reči govorio za mene, nikad nije ostao dužan barem jednog komplimenta na moj račun i ja mu se zahvaljujem i ovako, zaslužio je da ga pamte po najboljem - rekla je pevačica.

- Ani, kao što sam i napisala, naravno, pored toga što je jako teško što je izgubila takvog čoveka, treba da bude ponosna što ga je imala  - zaključila je Jelena.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

INCIDENT NA NASTUPU: Seki metak prošao pored glave, neko je pucao