SLIČNOST JE NEVEROVATNA: Evo kako je izgledala prava porodica Guči u poređenju sa glumcima istoimenog filma

Novosti online

05. 12. 2021. u 11:11

NEDAVNO je prikazan fil "Gučijevi, i doživeo je ogromnu popularnost. Glumci su ostavili utisak na publiku a o njihovim ulogama se još priča. Ipak, sličnost između glumaca i stvarnih ličnosti je neverovatna.

СЛИЧНОСТ ЈЕ НЕВЕРОВАТНА: Ево како је изгледала права породица Гучи у поређењу са глумцима истоименог филма

Foto: Profimedia

Najveću pažnju privukla je sličnost Ledi Gage i Patricije Ređani. 

Foto: Printscreen/Jutjub/MGM

 

Foto: Printskrin /The Video Archive

 

Foto: Printskrin /The Video Archive

 

Podsetimo, Patricija Ređani Martineli bivša je supruga Mauricija Guči. Tokom 1980-ih, bila je udata za Gučija, bila je bogata italijanska društvena ličnost i ličnost visoke mode. Krajem 1998, Martineli je prošla kroz skandalozno suđenje koje je pomno pratila italijanska javnost zbog naručivanja ubistva njenog bivšeg muža. 

Kako izgledaju glumci u poređenju sa stvarnom porodicom Guči, pogledajte u video klipu 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)