OVO JE SUPRUGA ALENA ISLAMOVIĆA: Legendardni pevač "Bijelog dugmeta" u braku četiri decenije - evo kako izgleda njegova najveća ljubav! (FOTO)

Novosti onlajn

01. 12. 2021. u 20:03

ČUVENI pevač “Bijelog dugmeta” otvorio je dušu za medije i ispričao mnoge nepoznate detalje iz svoje burne prošlosti.

ОВО ЈЕ СУПРУГА АЛЕНА ИСЛАМОВИЋА: Легендардни певач Бијелог дугмета у браку четири деценије - ево како изгледа његова највећа љубав! (ФОТО)

Foto: Printscreen/Jutjub

Iako je u danima najveće slave mogao da bude sa bilo kojom ženom koju poželi, on je i tada voleo samo jednu – svoju Marijanu.

Čuveni pevač “Bijelog dugmeta” otvorio je dušu za medije i ispričao mnoge nepoznate detalje iz svoje burne prošlosti.

Iako je u danima najveće slave mogao da bude sa bilo kojom ženom koju poželi, on je i tada voleo samo jednu – svoju Marijanu.

NJih dvoje su u braku već 42 godine i imaju ćerke Unu i Laru.

Pevač legendarnog “Bijelog dugmeta”, Alen Islamović, važio je za opasnog zavodnika, a njegovo srce osvojila je samo njegova supruga Marijana.

– Marijanu sam upoznao kad je ona imala 16 godina, a ja 22. Bio sam niko, samo lokalni pevač u grupi “BAG”. Nas dvoje smo sve ove godine zajedno plivali kroz sve bure i trudili se da opstanemo i sačuvamo svoj mir. Bila mi je najveća podrška kroz sve što sam prošao i u svim odlukama koje sam donosio, a one su nekada bile bolne i neizvesne. Brak je kompromis, mirna luka i treba ga znati sačuvati – rekao je Islamović, prenose mediji.

Alen se bavi muzikom još od srednje škole. Profesionalnu karijeru započeo je u grupi “Divlje jagode”, a vrhunac u muzičkom smislu dostigao je kao član “Dugmića”.

(Objektiv)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)