"ŽIVIM SA MUŽEM I ŠVALEROM": Glumica Jelena Gavrilović šokirala izjavom - evo kako objašnjava ovu situaciju

Novosti onlajn

30. 11. 2021. u 10:07

POSLEDNJIH nekoliko godina život glumice Jelene Gavrilović veoma je poslovno ispunjen, a glumica je jednom prilikom istakla da ne bi mogla ni da zamisli da sedi kod kuće i ne radi ništa.

ЖИВИМ СА МУЖЕМ И ШВАЛЕРОМ: Глумица Јелена Гавриловић шокирала изјавом - ево како објашњава ову ситуацију

Foto: Instagram/jelenagavrilovicofficial

Posao je ispunjava i smatra da je najveća sreća raditi ono što voliš. Ipak, nije samo gluma njena ljubav.

- Gluma je moja ljubav, a muzika moja strast, to je kao kad imaš muža i švalera u isto vreme i ne znaš kog ćeš da se odrekneš, tako da ja živim sa ta moja dva čoveka i nekako se svi slažemo, ljubav jednostavno cveta - našalila se Jelena, koja za sebe kaže da je perfekcionista do te mere da to utiče na njeno zdravlje.

- Perfekcionista sam do te mere da moj perfekcionizam utiče na moje zdravlje. Mnogo puta se ne usudim da nešto uradim jer ne smatram da je dovoljno dobro i svesna sam da je to greška, jer ne mogu da pustim sebe u trenutku. Ne bi bilo loše da napravim neko svoje veče kao Ivan Bosiljčić da se opustim malo, samo ne znam ko bi došao da me sluša - rekla je Jelena i otkrila da je otac imao druge planove za nju.

- Studirala sam glumu u Novom Sadu i kada si izvan Beograda treba ti dosta vremena da se pokažeš i zato sam više puta razmišljala da odustanem. Inače je moj otac želeo da upišem turizam, ali uvek me je neka energija vraćala glumi. Mislim da je Bog ta energija i da je molitva u nama za nas i naše najbliže nešto što pomaže, slobodno neka kažu da sam sujeverna - rekla je glumica.

(Alo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)