POGREŠILI SU DIJAGNOZU I IMALA SAM KRVARENJE NA MOZGU: Šokantna ispovest Ruskinje koja je isprozivala Miloša Bikovića

Novosti onlajn

29. 11. 2021. u 13:27

ARINA Vološina je 24-godišnja ruska šampionka u balskim plesovima, bivša devojka Miloša Bikovića, koja je u avgustu 2021. objavila razloge zbog kojih je raskinula vezu sa srpskim glumcem.

ПОГРЕШИЛИ СУ ДИЈАГНОЗУ И ИМАЛА САМ КРВАРЕЊЕ НА МОЗГУ: Шокантна исповест Рускиње која је испрозивала Милоша Биковића

Foto: D. Milovanović/Instagram

Arina je 1. avgusta na svom Instagram blogu objavila skandaloznu izjavu o raskidu i optužila glumca za sebičnost i nedostatak humanosti.

Sada je na Instagramu otkrila i da je ranije ove godine imala krvarenje na mozgu zbog čega je morala da prestane da se bavi plesom.

- U aprilu ove godine imala sam krvarenje u jednom delu mozga, koje je pratila nesnosna glavobolja, loša koordinacija i vrtoglavica - napisala je Vološina i nastavila:

- Prvobitna dijagnoza je bila pogrešna, baš kao i terapija koju su mi prepisali. Pokušala sam da živim normalnim životom i da se navikavam na simptome - držala sam časove, trenirala, radila. Sada je glavna preporuka lekara da se izbegne novi problem u budućnosti, da se nastavi s praćenjem, nakon čega ću se vratiti normalnom životu. Naravno, ne onako kako bih ja želela - neću ići na takmičenja i imati intenzivne treninge, ali ću se baviti plesom.

Arina je dodala da je naučila životnu lekciju i da je zahvalna.

Arina je u avgustu ove godine objavila Instagram post o Milošu Bikoviću, s kojim je bila u vezi, u kom je iznela sledeće:

- Oko godinu dana nisam živela svoj život, pošto sam bila u vezi s Milošem Bikovićem. Morala sam da razmišljam o svom imidžu, ugledu (što mu je najvažnije, ali, nažalost, slika na ekranu ne odgovara stvarnosti, posebno je zastrašujuće kada čovek pomene Boga na svakom koraku). Imala sam poslednju nadu da u njemu ima nečeg ljudskog. Ali, 31. jula sve je potpuno raspršeno. Čovek se ponašao veoma grubo - napisala je Arina.

- U početku, kada se pojavila informacija da smo zajedno, odmah sam predložila da kažem da nemam ništa s njim - nastavila je i dodala da joj je Biković tada rekao da se neće više skrivati, ako su mediji već shvatili da su zajedno.

- Ipak, kada se sve saznalo, promenio se prema meni, udaljio se, ohladio, a ja sam slušala sve što mi govori - tvrdi ova Ruskinja.

- Kada se to dogodilo, njegova reakcija, ponašanje i odnos prema meni su posebna priča. Samo nemoj da reaguješ. Ne odgovaraj i ne briši. Uradila sam upravo to. Slušala sam sve što mi je rekao. Danas mu nisam devojka, pa mi je lakše da govorim o situaciji, tako da više nema nagađanja i pitanja - objasnila je Arina.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)