"JAO, UBODE ME": Ana Nikolić snimkom sa vakcinacije nasmejala sve (FOTO/VIDEO)

Novosti online

27. 11. 2021. u 18:40

POP zvezda, Ana Nikolić, danas je primila treću dozu Sinofarm vakcine protiv virusa korona, i u svom dobro poznatom šaljivom maniru, apelovala na sve građane da budu odgovorni, čuvaju svoje, zdravlje svojih najbližih i da razmišljaju na globalnom nivou.

ЈАО, УБОДЕ МЕ: Ана Николић снимком са вакцинације насмејала све (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Instagram/ananikolicofficial

Snimak Anine vakcinacije izazvao je lavinu reakcija, a mnoge je nasmejao do suza, pogledajte i zbog čega:

- Jaooo ubode me, je*ala mi je mamu”, ali OSEĆAM SE NIKADA BOLjE! P.S. Ljudi ne izmišljajte “toplu vodu”, vakcinišite se, šta vam teško - napisala je Ana ispod snimka Vakcinacije koji je izazvao lavinu komentara.

Foto: Instagram/ananikolicofficial

 

- Mislite o sebi, svom zdravlju i zdravlju vaših najvoljenijih. A mislite i o zdravlju na globalnom nivou. P.S. Hajde da ovaj treći svetski rat skratimo i pobedimo - napisala je Ana na svom Instagramu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)