DEČAK IZ "JUŽNOG VETRA" JE SIN POZNATE SRPSKE GLUMICE: Mama mu je pomogla da spremi ulogu,a ovo su mu omiljeni glumci iz filma

Novosti online

17. 11. 2021. u 18:33

U DRUGOM delu jednog od trenutno najpopularnijih domaćih filmova "Južni vetar ubrzanje" maleni Milutin Janić ponovo je u ulozi dečaka Luke, tačnije sina glavnog junaka Maraša, kojeg igra Miloš Biković.

ДЕЧАК ИЗ ЈУЖНОГ ВЕТРА ЈЕ СИН  ПОЗНАТЕ СРПСКЕ ГЛУМИЦЕ: Мама му је помогла да спреми улогу,а ово су му омиљени глумци из филма

Foto: printksrin RTS

Pored velikog aplauza koji je dobio na premijeri za jedno od svojih prvih ostvarenja, malo ko zna da je ovaj dečak nasledio talenat od majke, koja je naša poznata glumica.

Reč je o Nadi Macanković, a mali Milutin priznao je da mu je mama dosta pomogla u pripremi uloge.

Foto: Printscreen/Jutjub/ Jutarnji Program TV HAPPY

- Na premijeri je bilo super, najviše mi se svidelo kad sam se poklanjao. Nisam gledao film jer nije za decu. Bilo mi je zabavno tokom snimanja jer sam igrao igrice sa tatom iz filma. Od glumaca mi se najviše dopadaju Miloš Biković i Jovana Stojiljković, oni su mi i najviše pomagali, kao i reditelj Miloš Avramović - kaže Milutin i dodaje da je mama Nada bila uključena u njegov glumački angažman:

- Mama mi je pomogla da naučim tekst, tako da su mi i ona i tata rekli da sam bio super u filmu.

Ovakav utisak potvrdila je i sama glumica, koja ističe da joj je najviše drago što je Milutin sve shvatio kao zabavu.

- Još uvek to sve shvata kao zabavu i igru i raduje se snimanju. Ovoga puta je u filmu imao manji zadatak nego u seriji. Ima jednu scenu na kraju filma koja je bila malo zahtevnija, pa sam bila sa njim na snimanju tako da sam znala da je to dobro uradio. Ja mu pomažem da savlada tekst i trudim se da ga uputim na pravi način, da se opusti i igra - rekla je glumica.

Na pitanje da li bi volela da njen sin nastavi da se bavi glumom, dala je jasan odgovor:

- Moj je stav da je dug put pred njim, slušaću njegove želje i potrebe. Želim da bude srećan i ispunjen, čime god da se bude bavio - zaključila je.

(MONDO)


BONUS VIDEO:
KAKO PROVERITI RADNI STAŽ: Jelica Timotijević iz PIO fonda u novoj epizodi Ft1P

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest