DVOSTRUKI JUBILEJ: "Električni orgazam", posle dve godine, svira u Beogradu

V. N.

08. 11. 2021. u 11:47

GOTOVO dve godine odlagan beogradski koncert "Električnog orgazma", povodom jubileja 40 godina rada, biće konačno održan 9. decembra u "Kombank dvorani", sa početkom u 20 časova.

ДВОСТРУКИ ЈУБИЛЕЈ: Електрични оргазам, после две године, свира у Београду

Foto Mikica Andrejić

Umesto proslave 40 godina rada, grupa će obeležiti četiri decenije od izlaska prvog studijskog albuma "Električni orgazam".

- Srećni smo što je ovaj koncert napokon dobio zeleno svetlo od nadležnih - kaže frontmen benda Srđan Gojković Gile. - Kako je ove godine i 40 godina od objavljivanja albuma "Paket aranžman", ali i četiri decenije od izlaska našeg prvog albuma, spremamo posebna iznenađenja tim duplim povodom, kao i specijalne goste. Uželeli smo se beogradske publike i raduje nas susret sa njom, jer na ovaj koncert predugo čekamo. Najveći deo naših života proveli smo u Beogradu i mnogo toga nas vezuje za ovaj grad, pa su nam zbog toga koncerti kod kuće uvek među najdražim i najvažnijim.

Na koncertu će publici biti merena temperatura na ulazu, biće obavezno nošenje maski i dezinfekcija ruku, a svaki posetilac moraće da ima digitalni zeleni sertifikat.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MRAČNA STRANA ISTINE: U Ukrajini ubijen dvostruki šampion Evrope - ružne prošlosti