POTRESNA ISPOVEST VESNE ZMIJANAC: Pevačica dva puta izgubila bebu!

Novosti online

05. 11. 2021. u 09:06

PEVAČICA Vesna Zmijanac svojevremeno je sa javnošću podelila najbolnije trenutke iz svog života - kada je dva puta izgubila bebu.

ПОТРЕСНА ИСПОВЕСТ ВЕСНЕ ЗМИЈАНАЦ: Певачица два пута изгубила бебу!

Foto: Printskrin Youtube

Vesna je potresne detalje opisala u svojoj autobiografiji.

- Bilo mi je suđeno da u vreme moje najveće slave spoznam i najveće duhovne muke, da veliku radost zbog velikog uspeha potisnem i isto tolikom (još i većom, zapravo!) žalošću, da kroz lako podnošljivu, malu i kratkotrajnu fizičku patnju tela spoznam i onaj ogromni, jedva izdrživi i večno prisutan bol, bol koji gubitak deteta ostavlja u roditelju. Naše prvo dete, sina, Vlada Jovanović i ja izgubili smo 1986. godine, kada sam bila u sedmom mesecu trudnoće. Spontani pobačaj dogodio se u pauzi koncerta u Mladenovcu - počela je pevačica.

- I ne zamerite mi što tu scenu, porođaja koji je iznenada i prevremeno otpočeo i faktički se događao u garderobi iza bine hale u Mladenovcu, a trajao je i u toku puta do Beograda, pa i nekoliko minuta u bolnici, ne mogu da opišem čak ni danas, kada je prilično vremena proteklo. Jer, to je jedan od onih bolova koji još boli, praznina koja još zjapi istom tamom, i kad god se toga setim (a sećam se vrlo često), uvek mi se utroba zgrči, uvek mi se zguti u grlu i uvek sebe kaznim pitanjem (na koje još od onda slutim odgovor) - da li sam i koliko sam ja (načinom svog života, pre svega) kriva za to što se dogodilo? - iskreno je opisala Vesna.

- U prvih nekoliko nedelja nakon toga, dok je bol zbog gubitka bio još svež, želela sam da i ja nestanem, da me nema. Krivila sam sebe, ne tražeći nijednu olakšavajuću okolnost, i pri tom sam samoj sebi smišljala takve patnje i muke kao kaznu, da sam, možda, u jednom trenutku i prešla onu granicu koja razdvaja svesno sagledavanje činjenica od umišljenih, pomalo i bolesnih, u svakom slučaju pogrešnih (i grešnih!) zaključaka - dodala je ona u autobiografiji.

Nažalost, Vesni se ista situacija dogodila nepunih godinu dana kasnije, kada je ponovo izgubila dete.

(Pink)

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

BONUS VIDEO - KAD CECA NAPRAVI STORI: Svetlana Ražnatović i njena instagram "priča"

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna