METAL ĆE GRMETI TAŠMAJDANOM: Bend iz Las Vegasa "Fajv finger det panč" konačno zakazao prvi beogradski koncert

V. N.

30. 10. 2021. u 14:36

PLANETARNO popularni hevi-metal bend iz Las Vegasa, "Fajv finger det panč" prvi put će održati koncert u Beogradu 2. jula 2022, na stadionu "Tašmajdan".

МЕТАЛ ЋЕ ГРМЕТИ ТАШМАЈДАНОМ: Бенд из Лас Вегаса Фајв фингер дет панч коначно заказао први  београдски концерт

Foto F3 Studios/Stephen Jensen

To će biti njihov jedini nastup u našem regionu u sklopu evropske turneje, koja uključuje festivale i arene 19 gradova u 16 zemalja širom kontinenta.

Organizatori najavljuju spektakl kakav se uvek viđa na FFDP koncertima, s obzirom na to da ih uvek krasi fascinantna pirotehnika. Bend koji je osnovan 2005. godine broji čak 7,6 milijardi strimova pesama na internetu. "Fajv finger det panč" su dobitnici brojnih nacionalnih i međunarodnih priznanja tokom poslednje decenije. Među njima je i prestižna nagrada Soldier Appreciation Award koju dodeljuje Udruženje vojske SAD. Ova čast je dodeljena samo jednom umetniku pre njih, Elvisu Prisliju.

Ulaznice za koncert će biti u prodaji od petka 29. oktobra, putem "Tiketsa", a koštaju od 3.900 do 5.900 dinara.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja