"ORUŽJE NE UBIJA LJUDE, ALEK BOLDVIN UBIJA LJUDE!" Žestoka poruka Trampovog sina rasplamsava svađu sa glumcem

Novosti online

26. 10. 2021. u 07:37

UBISTVO snimateljke na setu od strane dugogodišnjeg kritičara Donalda Trampa Aleka Boldvina prokomentarisao je i sin 45. američkog predsednika Donald Tramp Junior.

ОРУЖЈЕ НЕ УБИЈА ЉУДЕ, АЛЕК БОЛДВИН УБИЈА ЉУДЕ! Жестока порука Трамповог сина распламсава свађу са глумцем

Foto; EPA

Majica, koja očigledno ismeva Boldvina, dostupna je u prodavnici Trampovog sina za 27,99 dolara i sadrži grubi slogan:„Oružje ne ubija ljude, Alek Boldvin ubija ljude."

Tramp Junior objavio je i fotografiju majice i fotomontažu glumca u njoj.

Podsećamo, čuveni glumac Alek Boldvin je u četvrtak, tokom snimanja vestern filma "Rust" ("Rđa"), pogodio snimateljku Halinu Hačins u grudi, dok je režiser DŽoel Suza, koji je stajao iza nje, ranjen i prebačen je u bolnicu.

Hačinsova je preminula na mestu nesreće, dok je Suza bio prebačen u bolnicu iz koje je kasnije pušten.

U petak je sudija Santa Fea odobrio nalog šerifovoj kancelariji za zaplenu vatrenog oružja, odeće, kamere, video-kaseta i municije sa ranča Bonanza Krik u blizini Santa Fea, gde je Boldvin snimao film.

Pištolj iz kojeg je čuveni holivudski glumac Alek Boldvin ispalio metak tokom snimanja i usmrtio jednu ženu, predao mu je pomoćnik reditelja koji mu je rekao da je "oružje bezbedno", navodi se u zapisniku istražnog suda, preneo je ranije Bi-Bi-Si.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

BONUS VIDEO: NAGRAĐENI U VENECIJI I BEOGRADU: Sa akterima filma "Oaza", štićenicima doma "Sremčica"

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)