DA LI JE KRAJ? Glumac Tihomir Stanić se oglasio posle vesti da se razvodi

Novosti online

03. 10. 2021. u 21:35

U MEDIJIMA se pojavila vest da se Tihomir Tika Stanić razvodi od supruge Jelene. Glumac se sada tim povodom oglasio.

ДА ЛИ ЈЕ КРАЈ? Глумац Тихомир Станић се огласио после вести да се разводи

Tihomir Stanić / Foto V. Danilov

- To nema veze sa životom. Nikakve. Gluposti, ne razvodim se. Baš neko želi da mi uništi dan takvim izmišljenim pričama - rekao je Tika Stanić.

Podsećamo, Tihomir Stanić sa Jelenom ima ćerku Sofiju, a pre sadašnje izabranice već je bio u jednom braku, o čemu je pre nekoliko meseci govorio.

- Moj brak pre ovog nije bio neuspešan. Bio je uspešan, samo je trajao deset godina. Jako je uspešan bio, i sad sam u jako dobrim odnosima sa bivšom ženom. I posle sam išao u Belgiju. Desilo se tako da se završio taj brak. Upoznao sam Sofijinu majku, pa sam se zaljubio, zato je taj brak prekinut - rekao je Tika početkom ove godine u emisiji "Šok tok", spomenuvši i ćerku Sofiju, dok pored nje ima i naslednicu Milenu.

- Jelena, moja sadašnja partnerka, neće da se uda za mene. Nedavno sam je ponovo zaprosio, odbila je. Upoznali smo se na aerodromu. Postoji i snimak čak kad je upoznajem! Rekli su mi: "Vidi, kako je lepa devojka", i ja priđem. Neko iz ekipe koja je bila sa mnom je snimio to, imam i dan danas to - rekao je glumac tada.

Zapratite Nportal na Fejsbuku

BONUS VIDEO - Darko Lazić potvrdio vezu sa Barbarom

(Informer)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

OGLASIO SE BIVŠI SUPRUG BOJANE JANKOVIĆ: Pevač u šoku posle vesti o smrti poznate voditeljke