VODIO JE BURAN ŽIVOT PRE ANASTASIJE? Đorđe Kuljić u mladosti navodno nije odolevao provodima i lepim ženama

Novosti online

20. 09. 2021. u 00:55

ANASTASIJA Ražnatović već dugo je u vezi sa novosadskim biznismenom Đorđem Kuljićem.

ВОДИО ЈЕ БУРАН ЖИВОТ ПРЕ АНАСТАСИЈЕ? Ђорђе Куљић у младости наводно није одолевао проводима и лепим женама

Foto: Printksrin Instagram

Detalje veze oni ljubomorno čuvaju od očiju javnosti, ponajviše jer Đorđe nije javna ličnost, ali mnoge zanima kako je njegov život izgledao pre Anastasije. Iako danas uživaju u skladnoj vezi i nedavno su pazarili zajedničku nekretninu u elitnom delu Beograda, kako je pevačica i sama istakla, nikada se neće potpuno preseliti u Beograd, s obzirom na to da je njen dečko iz Novog Sada.

Đorđe Kuljić je javnosti poznat kao biznismen čija je firma danas jedna od vodećih kompanija koja se bavi transportom u Americi.

Đorđe se školovao u najboljim švajcarskim školama u kojima su bila i deca raznih prinčeva i aristokratskih porodica iz celog sveta.

Još tokom studentskih dana u Njujorku je pokrenuo biznis kamionima, a upravo na tom mestu kreću podaci o njegovim prethodnim ljubavnim iskustvima. Naime, šuška se da se tokom boravka u Njujorku zabavljao sa tadašnjom cimerkom Anjom Stojković, danas udatom za automobilistu Huga Valentea.

Ipak, nemoguće je nekog biznismena ne povezati sa poznatim devojkama poput manekenke Sofije Milošević, ali i starlete Stanije Dobrojević. Koliko su te priče istinite, nije poznato.

Ono što se uvek vezivalo za njegovo ime jeste da je oduvek voleo da provodi vreme na luksuznim putovanjima, a kraće veze širom Evrope bile su neozbiljne sve dok nije došla Anastasija.

(Wanted Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)