SAHRANJENA MARINA TUCAKOVIĆ: Laća i Futa slomljeni od bola, ispunili joj poslednju želju (FOTO/VIDEO)

N.Pavićević/Đ.Bukić

29. 09. 2021. u 11:07 >> 13:07

MARINA Tucaković sahranjena je danas na beogradskom Novom groblju. Na čelu povorke krst je poneo pevač Danijel Pavlović, dok su kovčeg nosili Žika "Zana" i Oliver Mandić.

САХРАЊЕНА МАРИНА ТУЦАКОВИЋ: Лаћа и Фута сломљени од бола, испунили јој последњу жељу (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Đ.B./ N.P.

Marini je ispunjena poslednja želja, da bude sahranjena pored sina Miloša, a ne u Aleji zaslužnih građana.

Na večni počinak ispratili su je suprug Aleksandar Radulović Futa i sin Milan Laća Radulović, koji su apelovali na javnost da zbog nepovoljne epidemiološke situacije sahrani prisustvuju samo najbliži članovi porodice i nekoliko bliskih prijatelja.

Obezbeđenje je sve vreme šetalo pored kapele, a Aleksandar Radulović Futa primao je saučešće sa maskom na licu.

 

Mnoge poznate ličnosti stigle su da poznatu hitmejkerku isprate na večni počinak.

Sahrani su prisustvovali pevač Oliver Mandić, kao i kuma Marine Tucaković Marijana Petrović, Jelena Karleuša, Željko Joksimović, Jelena i Žika iz grupe "Zana", Saša Matić, Svetlana Ceca Ražnatović, Damir Handanović, Mina Kostić i drugi.

Svetlana Ceca Ražnatović stigla je na Novo groblje u pratnji obezbeđenja, obučena u crninu i sa vencem belih ruža.

Kako javljaju reporteri "Novosti", tokom sahrane Futa i Laća su zamolili pevače i okupljene poznate ličnosti da odu, kako bi ispoštovali njihovu želju da zbog epidemiološke situacije sahrani prisustvuju samo najbliži.

 
 
 
 
 

U kapeli na Novom groblju već se nalazi Marinin kovčeg prekriven crvenim ružama, uz emotivnu poruku na sanduku, kojom se od voljene supruge i majke opraštaju Futa i Laća, kao i stara fotografija na kojoj je Marina širokog osmeha, tera na suze.

Foto: N. Pavićević

 

Podsećanja radi, Marina je posle duge i teške bolesti preminula u nedelju 19. septembra u KBC "Dr Dragiša Mišović", a za života izrazila je želju da bude sahranjena pored sina Miloša, a ne u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

VELIKI FUDBALSKI HAOS: Mančester siti ne može da igra u Ligi šampiona?!