STRAŠNI DETALJI IZ ŽIVOTA BRITNI SPIRS: Otac joj kontrolisao čak i SMS poruke

Novosti online

26. 09. 2021. u 11:43

DOKUMENTARAC Britni Spirs pod nazivom "The New York Times Presents: Controlling Britney Spears" izneti novi detalji o odnosu pevačice s ocem Džejmijem, koji je godinama unazad bio njen staratelj, piše "Page Six".

СТРАШНИ ДЕТАЉИ ИЗ ЖИВОТА БРИТНИ СПИРС: Отац јој контролисао чак и СМС поруке

Foto EPA

Naime, u dokumentarcu se tvrdi kako je Džejmi Spirs imao toliko kontrolu nad životom svoje kćerke da joj je čak kontrolisao poruke, telefonske pozive i istoriju pretraživanja na internetu.

U ovom dokumentarcu pored ostalih govorio je i Aleks Vlasov, koji je radio u timu koji je čuvao pevačicu od 2012. do 2021. godine. On je istakao da mu je pevačicin otac naredio da stavi roditeljski nadzor na Britnin mobilni.

- Britni je htela da nabavi Ajfon i to je bila ogromna stvar za njih. Svi su bili zabrinuti. Moj šef mi je prišao i pitao me postoje li neke usluge praćenje na Ajfonu za koje znam. Pitao sam ga kako to misli, na šta je on rekao: ‘Pa, roditeljski nadzor. Postoji li način na koji se može staviti roditeljski nadzor na Ajfonu?’ Tada mi je šef objasnio da nadziru Britnine komunikacije putem mobilnog radi njene vlastite sigurnosti i zaštite - ispričao je Aleks.

Podsetimo, pevačicin otac Džejmi je početkom septembra zatražio od suda da prekine starateljstvo nad ćerkom, koje je imao 13 godina.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)