TVOJ RADIO – TVOJI HITOVI: Novi sajt Radio "Novosti" pruža nove mogućnosti, jednim klikom do muzike po želji

V.N.

25. 09. 2021. u 16:00

JEDNA od najstarijiih beogradskih radio stanica, koja je u etru već gotovo 30 godina, pruža novu mogućnost svojim slušaocima i posetiocima sajta radionovosti.com - izbor muzike po raspoloženju i afinitetima.

ТВОЈ РАДИО – ТВОЈИ ХИТОВИ: Нови сајт Радио Новости пружа нове могућности, једним кликом до музике по жељи

Foto: Novosti

Uz fm radio (104,7MHz) gde se tokom celog dana, iz minuta u minut, emituju najnovije vesti iz zemlje i sveta, novina je i izbor muzike po želji. Po principu „izaberi po svojoj želji“ novi, digitalni kanali nude bogatu plej listu muzike, za svakog po nešto...ex-yu popularna muzika, domaća pop i rock, strana pop i rock, evergreen, klasična, folk...do navijačkih pesama. Muzički miks koji pruža uživanje dok ste u automobilu, u kancelariji ili kod kuće.

Od daleke 1993, godine, kada je startovao program nove beogradske radio stanice, Radio „Novosti“ je do danas prepoznatljiv široj slušalačkoj publici po profilisanom muzičkom pravcu i kratkom, informativnom sadržaju. U skladu sa novim trendovima insistira se na brzom, modernom, aktuelnom i atraktivnom programu, imajući u vidu sve brži tempo života i neprestanu potrebu za dostupnom informacijom. Umajući u vidu da muzika ima aktivnu ulogu u opredeljivanju slušalaca, uz maksimalno insistiranje na kvalitetu Radio “Novosti” (104,7 MHz) emituje popularnu muziku sa jasnim ciljem da i dalje egzistira kao urbani, gradski, komercijalni radio koji program emituje na teritoriji Beograda i za građane Beograda. Sa raširenom mrežom stanica u celoj zemlji koje emituju vesti „Novosti“ može se reći da ima nacionalnu zastupljenost.

Nove mogućnosti na našem sajtu ispuniće zahteve i najizbirljivijih slušalaca. Jednim klikom sami birate muziku i sadržaj po želji.

www.radionovosti.com

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri