OVO JE POSLEDNJA PESMA MARINE TUCAKOVIĆ: Stihove je pre mesec dana poklonila poznatoj pevačici

Novosti onlajn

20. 09. 2021. u 18:33

ZVEZDA Granda Ivana Bogićević nije ni slutila da će baš ona biti vlasnica poslednje pesme Marine Tucaković.

ОВО ЈЕ ПОСЛЕДЊА ПЕСМА МАРИНЕ ТУЦАКОВИЋ: Стихове је пре месец дана поклонила познатој певачици

Foto: ATA

Oduvek mi je bila želja da mi Marina napiše pesmu. Eto, ona je napisala moju prvu pesmu i ono što ja znam jeste da je to poslednja pesma koja će izaći a da je ona radila - kaže Ivana, i dodaje:

- Do nje me je dovela moja mentorka Ana Bekuta. Pesma je nastala za 20 minuta. Sećam se da je Marina rekli Ani: „Joj, Anči, ako je neka glupost nemoj da mi šalješ, znaš da sam bolesna“, ali moja mentorka ju je nagovorila da posluša melodiju. Dopala joj se i napisala mi je stihove.

- Nije to bila ta Marina koju sam viđala na televiziji, ali nije htela da odaje utisak da joj je loše, bila je vesela i nasmejana. Puštala mi je neke svoje pesme koje je imala na lageru, čak sam imala u planu da uzmem još jednu pesmu od nje, ali eto, viša sila - završila je Ivana. 

(ALO)

BONUS VIDEO:

LOME I ŠUTIRAJU STOLICE, BACAJU KLUPE: Bahato ponašanje učenika izazvalo šok

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

OTIŠLA PRERANO, U 47. GODINI: Poznata pevačica preminula u svojoj kući