PRELEPE PLANINE GUNIBA: Bosiljčić sa ruskim kolegama u Dagestanu

V.N.

19. 09. 2021. u 10:17

GLUMAC, pevač i plesač Ivan Bosiljčić, koji će 30. septembra u "Kombank dvorani" u Beogradu održati muzičko poetsko veče, objavio je na društvenim mrežama fotografije iz Dagestana, najveće ruske republike na Kavkazu, kako po površini, tako i po broju stanovnika.

ПРЕЛЕПЕ ПЛАНИНЕ ГУНИБА: Босиљчић са руским колегама у Дагестану

Foto Instagram/ivanbosiljcicofficial

On je tamo planinario sa ruskim kolegama glumcima Maksimom Emeljanovom i Aleksandrom Hošabajevom po okolini Guniba, što su i ovekovečili na slikama, ispod kojih su oduševljeno napisali kako su uvek bili skeptični prema frazi "prelepe planine", dok nisu videli Dagestan i Gunib.

Podsetimo, Bosiljčić je 2016. dobio ulogu u ruskoj seriji "Hotel Rusija", a nakon velikog uspeha na njihovoj nacionalnoj televiziji, pružena mu je šansa da nastavi da radi i snima u Moskvi, zbog čega živi na relaciji Rusija-Srbija.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)