ZORICA BRUNCLIK O POČETKU ROMANSE SA KEMIŠEM: Nisam mogla da ga smislim

Novosti onlajn

08. 09. 2021. u 17:24

ZORICA Brunclik je već godinama u braku s Miroljubom Aranđelovićem Kemišem, koji joj je i najveća podrška i najveća ljubav u životu, a sada je otvorila dušu i otkrila kako mu je prišla i kupila ga za sva vremena.

ЗОРИЦА БРУНЦЛИК О ПОЧЕТКУ РОМАНСЕ СА КЕМИШЕМ: Нисам могла да га смислим

Foto ATA Images

Pevačica je otkrila da to nije bila ljubav na prvi pogled, jer harmonikaš uopše nije bio po njenom ukusu, kao i da Kemiš tada nije želeo da se veže za ženu koja ima troje dece.

- Kada sam ga srela, nisam znala da je on čovek za mene. Nisam mogla da ga smislim. Mnogo je bio prepotentan, bio je i mršav za moj ukus. O njemu se pričalo u svim krugovima, a na mene nije obraćao pažnju. Ljubio mi ruku kao tetki - prisetila se Zorica Brunclik u emisiji "Iz profila".

- Ubiće me što pričam ovu priču. Bili smo zajedno na koncertu, a moje kolege i ja ga čekamo u kolima da krenemo u hotel. Ustanem ja i zateknem ga kako sedi na koferu od harmonike, onako zgodan do bola, a oko njega deset lepotica. I ja ih pitam: "Šta radite vi s mojim mužem?" - objasnila je Zorica kroz smeh kako je napravila prvi korak, iako su tada bili samo kolege i kupila ga za sva vremena.

Kemiš ipak nije uspeo da odoli Zorici, s kojom je u skladnom braku više od trideset godina.

(MONDO)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK NA MARAKANI: Pred večiti derbi umro jedan od najvoljenijih članova FK Crvena zvezda