HIPODROM UMESTO ARSENALA: Nova lokacija kragujevačkog koncerta Zdravka Čolića

V. N.

29. 08. 2021. u 21:54

LEGENDARNI Zdravko Čolić zapevaće u Kragujevcu 4. septembra na stadionu na Hipodromu, a ne u prostoru Kneževog arsenala, kako je prvobitno bilo planirano.

ХИПОДРОМ УМЕСТО АРСЕНАЛА: Нова локација крагујевачког концерта Здравка Чолића

Foto Aleksandar Kerekeš

Koncert je prebačen na novu lokaciju zbog većeg kapaciteta, i biće organizovan u skladu sa preporukama medicinske struke za organizaciju kulturnih događaja, koji privlače veliko interesovanje. Moći će da prisustvuju posetioci koji imaju potvrdu o imunizaciji, potvrdu da su negativni na kovid 19 na osnovu PCR ili brzog antigenskog testa, ili potvrdu da su preležali koronu.

Organizatori su omogućili posetiocima da na dan koncerta, od 11 do 20 časova, ispred Hipodroma obave testiranje na kovid 19 brzim antigenskim testom koji, uz kupljenu ulaznicu, košta 250 dinara. Čolićev koncert je prethodno tri puta pomeran zbog nepovoljne epidemiološke situacije. Dva datuma su bila zakazana prošle godine, 20. jun i 22. avgust, a treći je bio 19. jun 2021. Sve kupljene ulaznice za te termine su važeće, i nije ih potrebno menjati. Karte za koncert na Hipodromu koštaju 1.500 dinara.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri