LANETU GUTOVIĆU SE POGORŠALO STANJE: Glumac prebačen na odeljenje intenzivne nege

Novosti onlajn

18. 08. 2021. u 08:12

GLUMAC Lane Gutović je u petak hitno primljen u bolnicu zbog problema sa disanjem i lekari su odlučili da ga stave na kiseonik.

ЛАНЕТУ ГУТОВИЋУ СЕ ПОГОРШАЛО СТАЊЕ: Глумац пребачен на одељење интензивне неге

Foto: Novosti arhiva/Milutin Labudović

Milan Lane Gutović bori se za život na Vojnomedicinskoj akademiji.

Urađen mu je PCR test i rezultat je pokazao da nema koronu.

Međutim, Lanetu se u ponedeljak posle podne naglo pogoršalo stanje, pa je premešten na odeljenje intenzivne nege.

– Nije dobro. Prebačen je na odeljenje intenzivne nege i njegovo stanje je veoma teško. Čuo sam se s njim u petak kada je tek primljen na VMA i dobro je zvučao. Malo je teže je disao, ali smo mogli da razgovaramo – počinje priču izvor i dodaje da je pre dva dana sve krenulo po zlu:

– Preko noći mu se drastično pogoršalo stanje. Stavljen je na kiseonik, pošto ima problema sa disanjem, a radili su mu i skener i sve potrebne analize. U ponedeljak posle podne zvao sam VMA da čujem kako je i glavna sestra mi je rekla da situacija nije dobra i da je Lane premešten na odeljenje intenzivne nege.

Kako navodi sagovornik, Gutović je pre dva meseca preležao kovid-19, ali se nije potpuno oporavio:

– Imao je lakši oblik korone, ali se nije lepo zalečio. Kašalj mu se nikako nije smirivao, pa je morao da otkaže sve predstave. Vukao je prehladu već dva meseca, nije hteo kod lekara… Poslednjih godina živi kao samotnjak, pa nije mnogo ljudima govorio o zdravstvenim problemima.

Čuveni glumac odgovarao je na telefonske pozive kada su ga tek primili na VMA i tada je poručio da je optimista.

– Nemojte me zvati, u bolnici sam, testiran sam na koronavirus. Vidite da pričam sa vama, znači da sam dobro – rekao je Lane pre nekoliko dana.

Čeka ga uloga u novoj seriji

Milan Lane Gutović potpisao je pre dva meseca ugovor za snimanje nove domaće serije, koja bi trebalo da počne da se snima septembru. Glumac je dogovorio saradnju sa producentima Danijelom Đurićem i Nikolom Burovcem, autorima sitkoma “Tri muškarca i tetka”.

– Čim je pročitao scenario, Lane je sa zadovoljstvom prihvatio ulogu. Godinama ništa nije snimao, pa nam je baš drago da je pristao da radi sa nama kao mladim producentima – rekao je nedavno Đurić.

(Informer)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)