SRBIJA I SRPSKA IGRALE I PEVALE: Kraj jula obeležili koncerti Cece Ražnatović, "Riblje čorbe", Kaliopi...

M. Ć.

01. 08. 2021. u 20:23

BROJNI koncerti popularnih zvezda pop, rok i narodne muzike u zemlji i regionu obeležili su subotnje, poslednje julsko veče koje će publika, željna dobre zabave, dugo pamtiti.

СРБИЈА И СРПСКА  ИГРАЛЕ И ПЕВАЛЕ: Крај јула обележили концерти Цеце Ражнатовић, Рибље чорбе, Калиопи...

Foto ATA Images

Svetlana Ceca Ražnatović priredila je prvorazredni spektakl posetiocima u Vrnjačkoj Banji na stadionu malih sportova "Kocka", gde je stigla u pratnji svog dečka, biznismena Bogdana Srejovića. Folk zvezda je napravila delirijum pevajući i igrajući u crvenoj haljini sa dubokim šlicom i bujnim dekolteom. Pažnju je privukla i nova frizura, sa bujnim afroloknama. Ceca je skakala bosa, mahala srpskom zastavom, a njen dragi je oduševljeno na "Instagramu", uz kratak snimak, napisao "Bravo, bejbi".

Na "Banjalučkim danima muzike" publika je u petak, na prostoru vodenog parka "Akvana", horski pevala hitove "JU grupe" i "Osvajača", dok je subotnja završnica protekla u znaku još jednog našeg velikog benda nastalog sedamdesetih godina, "Riblje čorbe". Banjalučani su emotivno odali počast preminulom Miši Aleksiću. U publici se zavijorilo platno sa njegovim likom, uz natpis "Miša zauvek". Na topao prijem je naišao i Marko Luis, koji se srdačno pozdravljao sa najvernijim obožavaocima u prvim redovima.

Nišlije su, za kraj jula, na prostoru Banovine uživale u nastupu makedonske pop dive Kaliopi. Ni nevreme nije sprečilo sjajan provod, a oduševljena umetnica je na "Instagramu", posle prospavane noći, još uvek uzbuđena napisala:

- Stajali ste dva i po sata na kiši, grmljavini i neverovatnom vetru. Pevali ste, plesali i slavili život sa nama sve vreme. I dalje se pitam kako je dan koji je bio neverovatno topao i sa vedrim nebom, mogao da se završi olujom, 15 minuta pre koncerta, ali niste dozvolili da priča stane. Zamolili ste nas da ne prestajemo da sviramo do kasno u noć. Mokra do kože, ali presrećna i puna utisaka. Imam osećaj da je moja duša još uvek u Banovini. Ljudi, kakva noć.

BAJAGA NA ANTIČKI NAČIN

POSLE spektakularnog koncerta 16. jula na Tašmajdanu, Bajaga i "Instruktori" su nastavili sa nastupima po regionu. Minulih dana svojim hitovima su razgalili Makedonce. Nastupili su u petak u ohridskom "Antičkom teatru", a sutradan na prostoru arheološkog nalazišta Herakleja u Bitolju, pa nema sumnje da je, obe večeri, jedinstven ambijent doprineo posebnom ugođaju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)