DA NIJE BILO GLUME, BILA BI UČESNICA OLIMPIJSKIH IGARA: Jelisaveta Orašanin je trenirala ovaj sport i bila je jako uspešna!

Novosti onlajn

30. 07. 2021. u 16:40

JELISAVETA Orašanin Teodosić već s prvom ulogom u seriji "Vojna akademija" pobrala je simpatije publike.

ДА НИЈЕ БИЛО ГЛУМЕ, БИЛА БИ УЧЕСНИЦА ОЛИМПИЈСКИХ ИГАРА: Јелисавета Орашанин је тренирала овај спорт и била је јако успешна!

Foto: Instagram

Zbog veze s Vukom Kostićem, u početku su je, očekivano, povezivali s njim, te je to bacalo udrugi plan njenu karijeru, ali uloge koje su se smenjivale jedna za drugom, što u Beogradskom dramskom pozorištu, što u televizijskim serijama, zaustavile su tu vrstu povezivanja.

Došao je angažman u seriji "Ubice mog oca", a i veza, a kasnije brak s košarkašem Miloš Teodosićem. Jelisaveta sada ima već dvoje dece, ali i dalje je u top formi. Međutim, to može da zahvali sportu.

Ona je završila sportsku gimnaziju u Beogradu i trenirala je veslanje, a da nije upisala FDU verovatno bi danas bila na Olimpijskim igrama u Japanu.

- Trenirala sam od sedmog osnovne veslanje i ceo život sam fizički aktivna. Mislim da je to definitivno ključ mog izgleda. A genetika? Ima i toga. Ali mislim da se svaka žena ugoji kada jede. A ako ne jedete mnogo, nećete se ni ugojiti. Ili ako trenirate, teško da čovek može da se ugoji - govorila je za medije glumica.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!