ALBUM ZA JUBILEJ: Duo "Tu čelos" najavljuje nove pesme i turneju

V.N.

29. 07. 2021. u 13:39

DECENIJU rada duo "2Čelos" proslaviće 17. septembra šestim po redu albumom "Dedicated", sa 10 obrada - "Bad guy" (Bili Ajliš), "Halo" (Bijonse), "Shallow" (Ledi Gaga), "Cryin'" ("Aerosmit"), "Sound of silence" (Sajmon i Garfankl), "Sweet child o' mine" ("Gans end rouzis"...

АЛБУМ ЗА ЈУБИЛЕЈ: Дуо Ту челос најављује нове песме и турнеју

Foto V. Danilov

Ime albuma, koji su Luka Šulić i Stjepan Hauser najavili singlovima "Demons" ("Imejdžin dragons"), "Livin' on a prayer" ("Bon Džovi") i "I don't care" (Ed Širan i Džastin Biber), sugeriše njihovu odanost bendu i fanovima, ali i instrumentu i stilu sviranja koji neguju. Album će koncertno predstaviti na turneji koju će početi u martu 2022. u Americi, a zatim nastaviti širom sveta.

- Osvrnuli smo se na ono što smo do sada uradili i tražili pravac kojim želimo da idemo ubuduće - rekao je Hauser.

- Mnogo smo proputovali, mnogo radili, do sada nismo imali vremena za ovako kvalitetnu pauzu.

Reč je o pauzi koju su njih dvojica bili prinuđeni da naprave 2018. jer ih je nezapamćen uspeh koji su "2čelos" doživeli, potpuno iscrpeo. Slabo su se viđali i privatno, jer je Stjepan nastavio solo karijeru, a Luka se posvetio porodici. Ipak, uvek su planirali da naprave kambek, jer više od dve godine nisu svirali. Tokom pandemije korone vredno su radili na novim pesmama.

- Kada nas slušate, nadamo se da shvatate koliko je čelo raznovrstan i moćan instrument, na kome se može svirati najnežnija balada, savremena melodija, ali i rokenrol - objašnjava Hauser.

- Zvuk čela vas pokreće i dotiče na način koji je podjednako nežan i moćan. Poseduje čitavu lepezu emocija, od najveselijih do najtužnijih. Pokušavamo da vam pružimo iskustvo koje nećete doživeti nigde drugde.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati