ONA ZLOSTAVLJA NAŠE SINOVE: Muž Tanje Savić širi najgnusnije priče o pevačici

Novosti online

26. 07. 2021. u 23:29

PEVAČICA Tanja Savić proteklih godinu dana imala je pravu agoniju, kada je njen suprug Dušan Jovančević, navodno, bez njenog znanja odveo sinove u Australiju i nije joj dozvoljavao nikakav kontakt sa njima.

ОНА ЗЛОСТАВЉА НАШЕ СИНОВЕ: Муж Тање Савић шири најгнусније приче о певачици

Foto: ATA images

Savićeva je nedavno uspela da sinove Maksima i Đorđa dovede u Srbiju, kako bi ovde živeli sa njom. Međutim, javno prepucavanje nje i njenog bivšeg se nastavilo i ne vidi mu se kraj, a tvrdnje koje iznose jezive su i za čitanje, a kamoli ako su se zaista dogodile. Sada je njen još zakoniti suprug, izneo skandalozne tvrdnje da pevačica navodno maltretira njihove sinove.

Ona njima navodno ne dozvoljava da se čuju sa ocem!

- Deca mi se žale da ih Tanja bije, brani im da pričaju s mnom, kažnjava ih, manipuliše s njima, ucenjuje i preti ako mi kažu istinu, moraju da kažu ono šta im ona govori i ako je to laž - priča Tanjin muž za "Blic" i tvrdi:

- Sad mi je Đorđe pokazao kako ga je jurila po stanu i kad ga je noktima izgrebala po čelu i ostavila ožiljak koji se vidi. Sad sam se čuo sa njim, bukvalno pre pet minuta. Pretila mi je da će da me tuži ako sve ovo ispričam novinarima. Još ga ubeđuje da mi kaže da ga je slučajno ogrebala. Ovde treba socijalna da interveniše pošto je ovo prešlo svaki granicu njenih laži i manipulisanja. Evo slušajte poruku na kraj kaže sad ideš na blok, pa se čuje kako se deca jadna žale i govore obojica: "Neee!".

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLARNI MEDVEDI: Simboli Arktika i naše odgovornosti