NE IZVODI DECU, PLAŠI SE DA IH DUŠAN NE UKRADE: Tanja Savić i njeni sinovi dane provode u stanu i na terasi!

Novosti online

21. 07. 2021. u 23:15

TANJA Savić ne izlazi iz kuće u Smederevu danima, kako kažu njene komšije, a razlog je taj što se plaši da joj Dušan Jovančević, s kojim je i dalje u braku, ponovo ne otme sinove Maksima i Đorđa.

НЕ ИЗВОДИ ДЕЦУ, ПЛАШИ СЕ ДА ИХ ДУШАН НЕ УКРАДЕ: Тања Савић и њени синови дане проводе у стану и на тераси!

Foto: Printscreen

Pevačica i njena porodica ne žele da razgovaraju s novinarima.

- Tanju znamo još odranije, ona je naša sugrađanka, rođena je tu u selu u blizini Smedereva. Dobra je devojka, ali jako nesrećna zbog svega što joj se desilo. Svaki dan, kada se probudi oko jedan po podne, ona izađe na terasu i javi nam se. Popriča malo s nama, posedi i uđe unutra. Slabo izlazi, decu ne šeta jer se plaši ovog njenog bivšeg. On je ludak koji je rekao da bi ih ponovo oteo i odveo od nje ako bude morao - rekli su radnici koji rade na kući pored Tanjine.

Jedna komšinica bila oštrija na rečima prema Savićevoj.

- Iz te kuće stalno se čuje neka buka i vriska. Žao mi je te dece, za ovo vreme jednom sam ih videla napolju. Tad su išli da bace smeće. Vidi se da su ti dečaci zbunjeni, sigurno je da se i ona namučila jer je majka i ne može da joj bude svejedno, ali opet... Treba i ona i taj Dušan da misle na njih, a ne samo na svoje potrebe - rekla je gospođa koja živi u blizini Savićeve.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)