DROGIRALI SU JE DA BI BILA MIRNA: Bivši telohranitelj Britni Spirs izneo nove skandalozne detalje

Novosti online

20. 07. 2021. u 22:34

FERNANDO Flores (40), bivši telohranitelj Britni Spirs (39), tvrdi da je pevačica jednom nedeljno dobijala mešavinu jakih lekova i da bi se često rasplakala zbog svog oca.

ДРОГИРАЛИ СУ ЈЕ ДА БИ БИЛА МИРНА: Бивши телохранитељ Бритни Спирс изнео нове скандалозне детаље

Foto EPA

Flores je za Britni radio osam meseci u 2010. godini, a za "San" je izjavio kako bi svakog drugog dana kod pevačice došla žena koja bi joj dala kombinaciju lekova i kontraceptivne pilule. Rekao je kako je neko morao da objasni Britni da se radi o tri antidepresiva.

Takođe tvrdi kako pevačica nigde nije smela da ide sama i da je njen telefon bio proveravan, dok su svi gosti koji su došli da je posete u Los Anđelesu bili pretresani pre nego su uopšte zakoračili u kuću.

- Morala je da zove oca tri do četiri puta dnevno i da traži dopuštanje za sve - rekao je Flores i otkrio kako je zbog toga Britni većinu svog vremena provela vežbajući ili gledajući televiziju.

Otac pop zvezde Džejms Spirs (69) krajem 2008. godine dobio je zakonsko starateljstvo nad ćerkom i njenom imovinom.

Britni tvrdi kako joj je nadziranje naudilo i uništilo život kao i da je trenutno u toku suđenje koje će odlučiti šta će se dalje događati s tim starateljstvom iako je sud nedavno odbacio njenu tužbu.

Takođe njen menadžer je nedavno potvrdio za javnost da je provera njenog telefona deo strogog starateljstva koje njen otac Džejmi Spirs ima nad ćerkom.

- Ne bismo se čuli godinama, a onda bi se sakrila u ormar i nazvala me s nečijeg telefona - rekao je Sam za časopis „Nju Jorker“.

(Alo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!