IMA LI AUTOBIOGRAFSKIH MOTIVA? Megan Markl kreirala animiranu porodičnu seriju

Tanjug

14. 07. 2021. u 23:38

BRITANSKA vojvotkinja Megan kreirala je novu animiranu porodičnu seriju za striming platformu Netfliks koju će i producirati, saopštila je danas njena produkcijska kuća.

ИМА ЛИ АУТОБИОГРАФСКИХ МОТИВА? Меган Маркл креирала анимирану породичну серију

Foto EPA

Arčevel prodakšens, kompanija koju su osnovali princ Hari i njegova supruga Megan, navela je u saopštenju da je serija o avanturama 12-godišnje devojčice, koja je nadahnuta uticajima različitih žena iz istorije, preneo je Rojters.

Serija, nazvana "Prl" (Biser), jedna je od prvih koju su najavili Netfliks i britanski par, formalno poznati kao vojvoda i vojvotkinja od Saseksa.

Dogovor su sklopili prošle godine nakon što su napustili kraljevske dužnosti i preselili se u Kaliforniju.

- Kao mnoge devojčice njenih godina, naša heroina Prl je na putu samootkrivanja dok pokušava da prevaziđe svakodnevne životne izazove - navela je Meghan u saopštenju.

Za sada se ne zna datum početka emitovanja serije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

VEĆ OD 380 EVRA: Evo kako da posetite ovu egzotičnu destinaciju za malo para i to na 8, 11 ili 12 dana avionom