KATARINA GRUJIĆ TRUDNA? Pevačica i fudbaler u novembru postaju roditelji

Novosti online

11. 07. 2021. u 09:23

ČINI se da će Katarina Grujić 2021. godinu pamtiti ne samo po činjenici da se verila za fudbalera Marka Gobeljića, već i po tome što će krajem godine postati mama!

КАТАРИНА ГРУЈИЋ ТРУДНА? Певачица и фудбалер у новембру постају родитељи

Foto: Printskrin

Kako mediji prenose, popularna pevačica uskoro bi trebalo da uđe u peti mesec trudnoće, a budući roditelji radosne vesti podelili su samo sa najbližim.

Navodno, Grujićeva i njen verenik još uvek ne znaju pol bebe, a poznata pevačica planira da se porodi u jednoj privatnoj bolnici.

- Katarina je od trenutka kada je počela da se zabavlja sa Markom znala da je on onaj pravi. Njihov odnos je od samog starta bio savršen i nikoga nije iznenadilo kada je fudbaler zaprosio svoju devojku - kaže dobro obavešten izvor i dodaje da je i prinova bila očekivana.

- Budući da će uskoro izgovoriti sudbonosno „da“, vest da čekaju prinovu bila je logičan sled događaja. Čim su saznali da će postati roditelji, Kaća i Gobelja su bili neizmerno srećni, a radosne vesti su podelili samo sa najbližima. Grujićeva je odlučila da trudnoću vodi u privatnoj klinici, gde planira i da se porodi u novembru, kada joj je termin - kaže izvor.

Katarina Grujić i Marko Gobeljić još uvek nisu potvrdili ovu tvrdnju.

(ALO!)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024