NAJAVLJUJU VRELO LETO U BANJI: Stižu Severina, Toni Cetinski, Darko Milićević, Tropiko bend...

G. Ć. / M. Ć.

22. 06. 2021. u 21:47

TRADICIONALNI međunarodni Vrnjački karneval, kao i prvi "Goč eko fest", ponudiće ovog leta raznovrstan muzički program u prestonici srpskog banjskog turizma.

НАЈАВЉУЈУ ВРЕЛО ЛЕТО У БАЊИ: Стижу Северина, Тони Цетински, Дарко Милићевић, Тропико бенд...

Foto: Ataimages

Karneval će ove godine biti održan po 16. put, od 11. do 18. jula. Još uvek nije objavljen kompletan sadržaj osmodnevne fešte, ali je jasno da su se organizatori potrudili da pripreme šarolik program, kako bi, po rečima ovdašnjih turističkih poslenika, sve generacije uživale i ponele najlepše uspomene iz Vrnjačke Banje.

Velika povorka, uz učešće brojnih karnevalskih grupa iz zemlje i inostranstva, prodefilovaće vrnjačkom promenadom 17. jula od 20 sati, a za isto veče zakazan je i koncert regionalne zvezde Severine. Kako je do sada objavljeno, nastupiće i "Tropiko bend" 12. jula, Toni Cetinski 14. jula i Slavko Banjac, dva dana kasnije.

Prethodno, svoju porciju zabave dobiće ljubitelji elektronske muzike. Prvi "Goč eko fest" biće održan od 25. do 27. juna na potpuno novoj lokaciji, na banjskoj strani planine Goč, koja se nalazi svega 13 kilometara od Vrnjačke Banje. Na jednom mestu okupiće se najpoznatiji domaći di-džejevi: Dejan Milićević, Lea Dobričić, Marko Milosavljević, Nemaks, Peter Portman, Last 95, Konstantin V, Vladimir Aćić, Dea Toš, Ana Petrov...

Po ugledu na svetske festivale, "Goč eko fest" ujediniće ekologiju i elektronsku muziku. Biće organizovan niz kreativnih ekoloških radionica u sklopu eko-zone. Publika će imati priliku da učestvuje u čišćenju različitih lokacija, kao i u edukaciji o lekovitom bilju koje se nalazi na Goču.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)