ŽIVOT JOJ OPET VISIO O KONCU: Maju Žeželj lekari operisali dva puta za 48 sati

Novosti onlajn

13. 06. 2021. u 17:30

VODITELjKA Maja Žeželj ispričala je kako je svojevremeno jedva izvukla živu glavu. Naime, ona je zbog sepse bila u komi 40 dana, a tokom pandemije ponovo se našla u životnoj drami.

ЖИВОТ ЈОЈ ОПЕТ ВИСИО О КОНЦУ: Мају Жежељ лекари оперисали два пута за 48 сати

Foto: Printskrin

- Tokom korone ljudi iz bolnice Dragiše Mišović, koji su mi ponovo spasli život, pitali su me: "Možete li vi da se nekada normalno razbolite?" - rekla je Maja i otkrila detalje drame.

- Bio je život u pitanju, jer mi se u drugoj nedelji kovida desila gangrena slepog creva, a budući da sam u prvoj nedelji pila veće količine aspirina, posle operacije je nastupilo unutrašnje krvarenje. Zbog toga su dva puta morali da me operišu u dva dana. Dve totalne anestezije u 48 sati nisu baš nešto najbolje što može da vam se desi, ali lekari su, srećom na vreme, prepoznali problem i odreagovali - rekla je voditeljka.

Voditeljka kaže da je u životu najvažnije "otresti kolena i ustati".

- Nikad nisam razmišljala u stilu "zašto baš meni", "a, što nekome drugome". Nema ni onoga "zašto baš sad" jer je jedini mogući odgovor - eto, desilo se. Nema pitanja ni tapkanja u mestu, već ustaneš, otreseš prašinu s kolena, zakrpiš se i ideš dalje. Bilo je smešno kada je Lena, kad sam otišla da operišem slepo crevo, pitala: 'Pa, hoće li joj ostati nešto u stomaku?', jer smo krenuli da vadimo jedno po jedno - ispričala je Žeželj.

(Hello)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)