NAJBOLJI TATA NA SVETU: Una Čolić emotivno čestitala rođendan svom ocu Zdravku

V. M. P.

31. 05. 2021. u 22:16

NAJBOLjI i najpopularniji pevač zabavne muzike Zdravko Čolić proslavio je u nedelju jubilarni, 70. rođendan, u krugu porodice.

НАЈБОЉИ ТАТА НА СВЕТУ: Уна Чолић емотивно честитала рођендан свом оцу Здравку

Foto Instagram/unacolic

Zbog situacije sa koronom izostalo je tradicionalno druženje sa prijateljima u nekom od prestoničkih restorana, ali je zato divan dan proveo sa najmilijima - suprugom Aleksandrom sa kojom je već dve decenije u braku, i ćerkama Unom Zvezdanom (19) i Larom (14). Zdravkova starija ćerka je, tim povodom, na insta-storiju podelila nekoliko privatnih fotografija sa ocem, koje pevačevi obožavaoci do sada nisu imali prilike da vide.

- Najboljem tati na svetu, neka ti je srećan rođendan, volim te najviše na svetu - napisala je Una.

Podsetimo, Čola i Aleksandra upoznali su se u Makarskoj 1989. a venčali su se 1. maja 2001. kada je ona bila u šestom mesecu trudnoće. Da je postao otac, saznao je 2. oktobra iste godine, posle koncerta na trgu u Nišu. Uzbuđeni pevač jedva je čekao da se vrati u Beograd.

- Poželeo sam da imam krila, menadžer me je odvezao iz Niša pravo u porodilište i sećam se da me je bio strah da uzmem u ruke to majušno i krhko biće. Bila je mala, slatka, sa crnom kosicom - upamtio je Čola prvi susret sa Unom, posle koje je 10. avgusta 2006. dobio i drugu ćerku Laru.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!