SLAVLJE U DOMU ZDRAVKA ČOLIĆA: "Novosti" otkrivaju šta planira večiti mladić zabavne muzike

V. M. P.

30. 05. 2021. u 09:00

NAJVEĆA zvezda zabavne muzike na Balkanu, Zdravko Čolić, proslavlja danas 70. rođendan.

СЛАВЉЕ У ДОМУ ЗДРАВКА ЧОЛИЋА: Новости откривају шта планира вечити младић забавне музике

Foto Arhiva "Novosti"

Divan dan naš večiti mladić provešće sa najmilijima, suprugom Sandrom sa kojom je u braku od 2001. i ćerkama Unom (19) i Larom (14), koje tvrde da je on "najbolji tata na svetu" i njihov uzor.

Naravno, neće izostati ni druženje sa prijateljima, a mi mu želimo mnogo zdravlja i sreće, i da nas što pre obraduje pesmom i koncertima.

Kako "Novosti" saznaju, pop megastar snimio je u studiju nekoliko pesama, koje će se naći na njegovom novom albumu, prvom posle više nego odličnog "Ono malo sreće" iz 2017. Što se koncertnih aktivnosti u Srbiji i regionu tiče, za sada nema zvaničnih najava, zbog situacije sa pandemijom korone. Jedino su najavljeni koncerti u Berlinu (4. decembar) i Amsterdamu (5. mart 2022). Oba nastupa su odlagana zbog kovida 19, nemački dva puta, u martu i decembru 2020, a holandski lane i ove godine.

Foto A. Kerekeš

Inače, juče je bilo tačno 30 godina otkako se Crvena zvezda, igrajući protiv Olimpika iz Marselja, okitila titulom evropskog šampiona u fudbalu, a tog dana na stadionu "Sveti Nikola" u Bariju bio je i Zdravko Čolić. Objektiv foto-reportera "Novosti" Ratka Radetića ovekovečio je Čolu na ulicama Barija, u društvu još jednog velikog "zvezdaša", Bore Đorđevića, i navijača. Novinar i tadašnji direktor Jutela Goran Milić naišao je na Zdravka kraj neke fontane u Bariju, doveo je kamermana, a pevač se popeo na fontanu i zapevao godinu dana ranije objavljen hit "Čija je ono zvijezda" sa navijačima crveno-belih.

Muziku je komponovao Goran Bregović, koji je sa Marinom Tucaković napisao i tekst. Iako pesma govori o zvezdi Danici, navijači Zvezde su je prisvojili. Zdravko kaže da voli da čuje kada je navijači na severu "Marakane" pevaju i misli da je to zbog stihova "ono je moja zvezda što mi leži kraj srca", koje peva na ijekavici.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (2)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)