KRALJEVSKA PORODICA STREPI: Princ Hari preti da "ode predaleko"

Novosti online

31. 05. 2021. u 19:16

PRINC Hari bi mogao da pređe granicu i u svojim "bombastičnim" izjavama ode predaleko – zabrinuti su na kraljevskom dvoru, naročito njegov brat princ Vilijam.

КРАЉЕВСКА ПОРОДИЦА СТРЕПИ: Принц Хари прети да оде предалеко

Foto: EPA/ilustracija

Princ Vilijam je zabrinut da će Hari „preterati sa svojim ispovestima i bombastičnim izjavama", prenosi portal news.com.au.

Navodi se da je vojvoda od Kembridža zabrinut da bi njegov mlađi brat mogao dodatno narušiti odnose sa kraljevskom porodicom.

Drugi izvor je za Mejl on sandej rekao da je Vilijam i razočaran i „veoma zabrinut zbog Harijevog najnovijeg dokumentarca u kojem je princ Čarls posebno na meti kritika".

Princ Hari je u dosadašnjim intervjuima optužio neke članove kraljevske porodice da su pokazali „totalno zanemarivanje".

Tvrdio je da je „Čarls prouzrokovao da pati, i da mu nije mnogo pomogao nakon majčine smrti 1997. godine".

Takođe je govorio o Meganinim bitkama sa mentalnim zdravljem koja nije nailazila na razumevanje porodice, uz opasku da se suočio sa „elementima srama" kada je u ispovestima „otvorio karte" i iskreno govorio o problemima u kraljevskoj familiji.

- Iako svi znamo kada ljudi pate i kada se bore sa nekom mukom – neverovatno smo dobri u zataškavanju - opisao je Hari odnose na dvoru.

Izvor je rekao i da Harijevi najmiliji strepe od toga „šta bi mogao reći u budućim intervjuima".

(RTS)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!