PREDSEDNIK Skupštine opštine Srebrenica i nekada načelnik te opštine Ćamil Duraković oštro se protivi predlogu Udruženja građana Republike Srpske "Istočna alternativa" da ulica Maršala Tita bude u toj opštini bude preimenovana po nobelovcu Peteru Handkeu, ocenjujući to kao provokaciju.

HOCE HOCE JARANE

19.05.2021. 15:48

HANDKE JE NOBELOVAC, a ne ratni zlocinac. Sarajevo je nacickano ulicama ratnih zlocinaca koji su ubijali srbe, i ne samo Sarajevo, nego svi gradovi i sela u federaciji. Na teritoriji RS ima ko da odlucuje, ti njima uopste nisi potreban.

Marko

20.05.2021. 18:30

Vrlo lep gest prema našem prijatelju i svetskom piscu,Handkeu.Nadam se da će ovu inicijativu podržati velika većina Srebrenice,RS i građana iz ostalih delova BiH. Ovaj Duraković se mora malo manje ovako drsko ponašati,jer je on predsednik Skupštine Srebrenice u e titu RS.Dobro bi bilo da svi imamo ista prava i obaveze,bez obzira da li je to FBiH ili RS,ali ,mi Srbi u FBiH imamo mnogo manja,ili nikakva prava u FBiH,nijedan Srbin nije načelnik opštine,predsednik SO ili potpredsednik FBiH,dojke BošnjakuRS potpredsednik i pljujeSrbe i RS,kao da je izTurske,a ne da živi u RS i ima platu za svoj posao,pljuvača. Durakoviću,Tebe su Srbi davno pročitali,i ono što si učinio Vučiću u poseti Srebrenici,nije zaboravljeno i za to ćeš kad tad odgovarati,jer si bio u tom kolu zavere.