REALAN RASPAD BiH MIRNIM PUTEM: Dodik žestoko odgovorio na Komšićeve pretnje ratom! (VIDEO)

Novosti online

13. 04. 2021. u 16:59

SASVIM je realno da raspad BiH bude mirnim putem, istakao je Milorad Dodik, predsedavajući i srpski član Predsedništva BiH na konferenciji za novinare u Istočnom Sarajevu.

РЕАЛАН РАСПАД БиХ МИРНИМ ПУТЕМ: Додик жестоко одговорио на Комшићеве претње ратом! (ВИДЕО)

Foto: Printscreen

- Kome je do rata, kome komanduje (Željko) Komšić? Kojoj vojsci je on general? Oni se još hvale kako su za rat. Ja odbacujem reč rat - poručio je Dodik.

On se osvrnuo i na trenutno situaciju oko BiH kako je gledaju iz Brisela, ali i Vašingtona.

- Kada uzmete genezu trenutka kada je Balkan pa i BiH krenula prema Evropskoj uniji, vidjećete da su se kriterijumi drastično promjenili. Pa oni sami tvrde da danas 18 članica EU ne bi ispunilo kriterijume da ih danas primaju. Zbog naših specifičnosti u BiH različita su i očekivanja. U međuvremenu je stiglo pismo i sekretara SAD da uspjeh BiH zavisi isključivo od nje same, ne želeći da se SAD mešaju u unutrašnje pitanje BiH - istakao je Dodik. 

(RTRS)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

Memo

13.04.2021. 18:33

Tako je Mile,miroljubivom politikom protiv ratnohuskackog i primitivnog ponasanja Sejde Komsica..Nije on los covek ..vec popije malo vise vinjaka ..i onda pocne da galami i preti..

prellee

14.04.2021. 10:17

Njima je samo cilj da udju u NATO. Sve što su zakuhali, samo da ih neko zaštiti. Bošnjaci drugog plana nemaju, niti ideje. Jedino ovaj kočopereni, lažnih predstavnik Hrvata Komšić se nešto kočoperi, a takvi su najgori, jer lažima postižu lični uspjeh a i stvaraju haos u BiH.