DRAMA U LAZAREVU: Kidnapovali i tukli maloletnicu, dok ih policija nije presrela

O. M.

01. 04. 2021. u 13:50

BANjALUČKA policija uhapsila je N.A., T.A., Š.Š. i maloletnika, svi iz Vukosavlja, zbog sumnje da su nasilno odveli 17-godišnju devojku, bivšu maloletnikovu vanbračnu suprugu, koju su nagurali u automobil i tukli, dok ih policija nije presrela i uhapsila.

ДРАМА У ЛАЗАРЕВУ: Киднаповали и тукли малолетницу, док их полиција није пресрела

Foto Arhiva

Drama se odigrala juče u banjalučkom naselju Lazarevo kada su maloletnik i njegov otac N. A. došli do kuće u kojoj je 17-godišnjakinja boravila.

- Njih dvojica su devojku tukli, nasilno odvukli i ugurali u automobil u kojem su ih čekali T. A. i Š. Š. Dok su se vozili Š. Š. je maločetnicu udarao po telu - navode u PU Banjaluka.

Ovu otmicu policiji je prijavio neko od očevidaca, pa je na osnovu opisa organizovana potraga za automobilom kojim je maloletnica odvezena. Ubrzo policija ih je locirala i presrela, a u vozilu su zatekli i 17-godišnju žrtvu koja je po sebi imala vidne povrede.

- Efikasnom reakcijom policije osumnjičeni su pronađeni i lišeni slobode. Svi su osumnjičeni za protivpravno lišenje slobode, dok se maloletnik tereti i za nasilje u porodici, a Š. Š. za krivično delo nanošenja telesnih povreda - rekla je portparol PU Banjaluka Danijela Mučibabić.

O svemu je obavešten Centar za socijalni rad i maloletnica je smeštena u sigurnu kuću, dok su osumnjičeni sprovedeni na dalju kriminalističku obradu. Sa svime je upoznat i tužilac za maloletnike banjalučkog Tužilaštva koji vodi istragu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a