UZNEMIRILO IH OTKRIĆE ARSENALA ORUŽJA? U Bijeljini aktivirali Bezbednosni forum, gradonačelnik pozvao građane na mir i strpljenje

V. MITRIĆ

17. 03. 2021. u 18:56

U GRADSKOJ upravi Grada Bijeljina održan je Bezednosni forum.

УЗНЕМИРИЛО ИХ ОТКРИЋЕ АРСЕНАЛА ОРУЖЈА? У Бијељини активирали Безбедносни форум, градоначелник позвао грађане на мир и стрпљење

Foto: V. Mitrić

Gradonačelnik Ljubiša Petrović i predsednik Skupštine Grada Aleksandar Đurđević razgovarali su sa predstavnicima policije, verskih zajednica, vaspitno-obrazovnih ustanova, nevladinih organizacija, sudstva i zdravstvenog sektora o modelima zajedničke saradnje i podizanju nivoa bezbednosti na viši nivo.

Sastanku su prisustvovali i starešina Profesionalne vatrogasne jedinice Bijeljina i šef Odseka za civilnu zaštitu u Gradskoj upravi Grada Bijeljina.

Kada je reč o nedavnom pronalasku veće količine naoružanja u Janji, zbog čega je i reaktiviran Bezbednosni forum, zaključeno je da postoji potpuno poverenje u nadležne institucije koje trenutno sprovode istragu, a gradonačelnik je još jednom pozvao na mir i strpljenje sugrađana.

Na Forumu je predloženo da se na narednoj sednici raspravlja o maloletničkoj delinkvenciji i vožnji u alkoholisanom stanju, kao i da se u rad uključe predstavnici Centra za socijalni rad i navijačkih grupa.

Foto PU Bijeljina

Bezbednosni forum ustanovljen je odlukom gradonačelnika Bijeljine 2006. godine, nakon čega je održana jedna sednica 2011. godine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ TAJNO U URGENTNOM CENTRU: Ovo su rezultati pregleda posle udarca flašom u glavu!