AKCIJA DEMINIRANJA U POSAVINI: Poseban režim saobraćaja na putu Derventa – Podnovlje

N.Đ.

07. 03. 2021. u 14:58

U CILjU bezbednog izvođenja radova na deminiranju terena, kao i učesnika u saobraćaju, od ponedeljka, 8. marta do 17. decembra ove godine, na regionalnom putu Derventa – Podnovlje, u mestu Gornji Božinci, područje opštine Derventa, biće vršena povremena obustava saobraćaja za sva vozila.

АКЦИЈА ДЕМИНИРАЊА У ПОСАВИНИ: Посебан режим саобраћаја на путу Дервента – Подновље

Foto: N.Đ.

– U navedenom periodu saobraćaj će biti obustavljen u vremenu od 8.15 do 15.5 časova, a vršiće se u intervalima od 30 minuta potpune obustave i deset minuta propuštanja saobraćaja. Povremena obustava saobraćaja neće se izvoditi u dane vikenda i državnim praznicima – saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Prioriteti u saobraćaju (hitna pomoć, policija, vatrogasci i vozila pod pratnjom) biće regulisani na licu mjesta, gdje će se radovi obustavljati trenutno dok isti ne prođu određenu lokaciju puta,najavljuju iz policije.

Saobraćaj će regulisati policijski službenici Policijske stanice Derventa.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

SRPSKA HEROINA KOJOJ SU UBILI DECU ZA NOVOSTI: Dobila sam dodatnu snagu kad sam videla da naš toliki narod kaže NE rezoluciji o genocidu