OPET JE UHAPSILI: Nova zaplena cigareta kod Bijeljine, Bosanka ne odustaje od šverca (FOTO)

V. MITRIĆ

02. 03. 2021. u 22:41

PRIPADNICI Jedinice granične policije Bijeljina uhaspili su danas S.Đ. (46) i M.Đ. (53), nakon što su otkriveni u nezakonitom prometu 1.150 kutija cigareta bez akciznih markica.

ОПЕТ ЈЕ УХАПСИЛИ: Нова заплена цигарета код Бијељине, Босанка не одустаје од шверца (ФОТО)

Foto: V. Mitrić

Jedan deo cigareta je otkriven prilikom granične kontrole „opela“, BiH nacionalnih oznaka, u graničnom pojasu na području Bijeljine, dok je drugi deo otkriven pretresom kuće koje koriste spomenute osobe. Vozilom je upravljala S.Đ. koja nije imala dokumentaciju o poreklu robe.

O događaju su obavešteni tužilac Tužilaštva BiH i sudija za prethodni postupak Suda BiH, prema čijim je naredbama pretreseno vozilo i objekat u kom su se nalazile cigarete.

Podsećamo da su pripadnici ove jedinice 9. februara 2021. prilikom kontrole iste te državljanke BiH zaplenili 5 510 kutija cigareta, takođe, bez akciznih markica. Tada je kontrolisana na putu Zvornik – Bijeljina.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

USVOJEN IZBORNI ZAKON REPUBLIKE SRPSKE: Rasprava u NSRS se odužila do dva sata posle ponoći