PRETIO OBJAVLJIVANJEM SEKS-SNIMAKA: Banjalučanin osumnjičen da je ucenjivao bivšu partnerku

O. M.

26. 02. 2021. u 23:22

BANjALUČKA policija uhapsila je D. B. (35) iz tog grada zbog sumnje da je seks-snimcima ucenjivao E. M. (40), s kojom je šest godina živeo u vanbračnoj zajednici.

ПРЕТИО ОБЈАВЉИВАЊЕМ СЕКС-СНИМАКА: Бањалучанин осумњичен да је уцењивао бившу партнерку

Foto AP

U PU Banjaluka navode da je D. B. osumnjičen da je počinio krivična dela ucena i neovlašćeno fotografisanje.

- E. M. je prijavila policiji da je preko alikacije "Viber" primila više poruka od D. B. u kojima on traži od nje novac u iznosu od 1.600 KM ili će javno objaviti njene snimke sa kompromitujućim sadržajem. Takođe, E. M. je navela da je D. B. te snimke već prosledio određenim, njoj poznatim, osobama - saopštila je PU Banjaluka.

O svemu je obavešteno Tužilaštvo, a D. B. je uhapšen i sproveden na kriminalističku obradu.

Nezvanično saznajemo da su njih dvoje šest godina živeli zajedno u vanbračnoj zajednici.

Nakon što su se razišli D. B. je navodno počeo da traži od E. M. da mu vrati navodni dug od 1.600 KM. Potom je počeo da joj šalje sporne poruke, a kao dokaz da misli ozbiljno poslao joj kompromitujuće snimke čijom objavom je pretio.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)