NOVI KILOMETRI ASFALTA: Novi put u selu kod Bijeljine pušten u saobraćaj (FOTO)

V.M.

11. 11. 2020. u 21:21

U SUVOM Polju je pušten u saobraćaj novoasfaltirani put dužine 1.056 metara, za šta je izdvojena 121.000 konvertibilnih maraka, a reč je o trećoj deonici koja je izgrađena tokom ove godine u tom selu, gde je pored ostalih, živeo Blagoje Josipović, čuveni srpski humanista i rodoljub.

НОВИ КИЛОМЕТРИ АСФАЛТА: Нови пут у селу код Бијељине пуштен у саобраћај (ФОТО)

Foto: V. M.

Gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić pojasnio je da je ukupna dužina tri novoasfaltirana puta tri i po kilometra.

- Njihova ukupna vrednost je više od 400.000 KM, gde je Grad učestvovao sa 70 odsto sredstava, a sugrađani su prikupili 30 odsto novca. Ranije smo asfaltirali parking ispred ambulante porodične medicine i sve je to nastavak projekta izgradnje urbane Semberije – naglasio je Mićić.

Foto: V. M.

Mićić je dodao da je Gradska uprava ove godine izdvojila više od 3.700.000 KM za asfaltiranje u mesnim zajednicama, kao i 180.000 KM za vodovodnu mrežu i 170.000 KM za postavljanje rasvete.

Predsednik Mesne zajednice Suvo Polje Slavica Borenović kaže da uz novoasfaltirani deo puta živi 40 porodica.

- Uporan zajednički rad meštana i gradonačelnika Mićića se isplatio. Suvo Polje postaje modernije, otvaraju se novi objekti i kancelarije, dobili smo i veterinarsku ambulantu, a kao važan projekat istakla bih izgradnju mosta koju smo realizovali prošle godine – navela je Borenovićeva.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK NA MARAKANI: Pred večiti derbi umro jedan od najvoljenijih članova FK Crvena zvezda