PEŽO PLESAO NA ULICI KAO PING PONG LOPTICA: Neobična soabraćajna nesreća u centru Modriče

Vid Blagojević

01. 10. 2020. u 18:40

U raskrsnici ulica Dositeja Obradovića i Svetosavske u Modriči, u po dana dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su učestvovala tri vozila i pešak. Nesreću je izazvao Meho.A.(64) iz Modriče, koje je izgubio kontrolu nad svojim vozilom „Pežo”.

ПЕЖО ПЛЕСАО НА УЛИЦИ КАО ПИНГ ПОНГ ЛОПТИЦА: Необична соабраћајна несрећа у центру Модриче

Foto: Vid Blagojević

U ovoj neobičnoj nesreći učestovao je Stelmir T.(27) iz Vukosavlja sa autom „multivan“,  zatim pešak Marija R(61) i parkirani auto „Škoda Fabia“ vlasništvo Ružice M(30) iz Modriče.

- U ovoj saobraćajnoj nesreći telesne povrede su zadobili vozač M.A., pešak M.R. i suvozač u putničkom automobilu marke „VW Multivan”, lice inicijala A.T. sa područja opštine Vukosavlje. Povređenima je  ukazana lekarska pomoć u Domu zdravlja Modriča, odakle su isti upućeni u dobojsku bolnicu.- saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Prema kazivanju očevidaca autombil vozača „Pežoa“ Meho A. krećući se iz centra grada prema željezničkoj stanici izgubio je kontrolu na samom spajanju ulica Svetsavske i Dositeja Obradovića. Plešući po ulici prešao je na suprotnu stranu ulice Dositeja Obradovića i udario u bočnu stranu auta kojim je upravljao Stelmir T.  nako čega se kao ping pong loptica odbio na drugu stranu i udario u parkirano auto „Škoda Fabia“. Pežo se ni tada nije zustavio nego se odbio na trotoar i udario pešaka Mariju R. nanevši joj telesne povrede.

U ovoj svojevrsnoj ping pong saobraćajnoj nesreći troje lica je zadobilo telesne povrede a prema nezvaničnim informacijama niko nije teže povređen na veliku sreću.Povređeni su vozač „pežoa“ Meho A, pešak Marija R. i Aida T.(31) suvozač u autu „multivan“. Uviđaj o neobičnoj sobraćajnoj nesreći koja je na kraju ipak imala srećan kraj, izvršili su policijski službenici Policijske stanice Modriča.                          

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (1)

Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost